Ervaringen

Lees hier de ervaringen van onze clienten.

“Aukje heeft de gave om heel snel te doorgronden waar de problematiek ligt. De oprechtheid en openheid waarmee ze werkt is een verademing en hierdoor kom je samen heel snel tot de kern. We hadden zelf al een succesvol traject doorlopen bij een andere behandelaar voor onze autistische zoon, maar Aukje wist ons toch te verrassen met prikkelende gedachtes en out-of-the-box vragen. Waar we bij de ander een standaard verhaal meekregen, leverde Aukje echt maatwerk. Dat maakt het verschil!”

– Anoniem


“Wij hebben een klein jaar begeleiding van Aukje gehad voor onze zoon D (toen 12 jaar). Hij heeft de diagnose PDD NOS. Het was een heftige periode. Aukje heeft ons enorm geholpen. Ze is een ontzettend lieve rustige en zeer ervaren vrouw. Ze voelt D goed aan en heeft ons hele gezin geholpen. D wou echt geen hulp… maar met veel geduld van Aukje is het toch gelukt!! Het gaat nu redelijk met D. Hij is nu 15 en een puber en merk wel dat hij het nog steeds moeilijk vindt om erover te praten… Maar dat zal wel blijven… Aukje was voor ons de rots in de branding. En we weten je te vinden als we je nodig hebben!!!”

– Familie Hofstee


IMG-20170705-WA0017“Wij zijn een gezin bestaande uit 4 personen. Bij onze zoon was al heel vroeg geconstateerd dat hij autisme had. We wisten het eigenlijk al toen hij nog op de peuterspeelzaal zat, maar ik heb alle hulp altijd afgeschoven. Toen kwam Aukje in beeld en had ik ineens spijt dat ik het niet jaren eerder had gedaan. Aukje heeft ons gezin zo goed op weg geholpen en helpt ons steeds, inmiddels nu voor onze zoon (12 jaar) en dochter (8 jaar). Wat ik zelf zo fijn vind… je hoeft maar een belletje of berichtje te sturen en er wordt snel naar gehandeld. Aukje heeft met haar kennis zoveel tips gegeven dat wij op de goeie weg zijn, we zijn er nog niet maar gelukkig is ze nog steeds bij ons. Ik weet dat er ooit een einde aan komt. Ondanks ik nooit hulp wou hoop ik stiekem dat het nog even duurt.”

– Familie Scholten


IMG-20120223-WA0000“Dat je ziet dat jouw kind het steeds moeilijker krijgt met alles om hem heen, de zorg en de onmacht steeds groter wordt. Dat je je hierin maar weinig gehoord voelt terwijl jouw moedergevoel schreeuwt dat het mis gaat! Op dat moment kwam Aukje in beeld, ze gaf uitleg en handvatten. Toen het moment kwam om de (hoognodige) vervolgstappen te zetten hielp zij met het vinden van de juiste kanalen. Hoewel we inmiddels ook uit andere richtingen begeleiding en advies krijgen, blijft ze beschikbaar voor tips en advies; bij twijfels, onduidelijkheden of moeilijke keuzes biedt zij een luisterend oor en denkt vervolgens mee.”

– Lianne de Jong