Blog Nieuws

ParASSchute heeft leuk nieuws!

Met ingang van volgende week hebben we een blogger in ons midden.

093edb9698c2ded148a1618c06bad43c--craft-blogs-craft-businessIn mijn werk geef ik geregeld trainingen over (het omgaan) met autisme.  Misschien wel het mooiste wat mijn cursisten daar ervaren is de steun en herkenning bij andere ouders. Het samen delen van ervaringen, zo waardevol.

Daarom zijn we heel verheugd te kunnen vertellen dat we een moeder van een bijzonder puur en mooi manneke bereid hebben gevonden om haar lief, leed, tegenslagen en overwinningen met ons te delen. In ‘Onder moeders ParASSchute”  schrijft Eva over haar persoonlijke ervaringen. De verhalen zullen puur, ongenuanceerd en bovenal echt zijn.

We hopen dat de herkenning een ieder helpt bij zijn of haar eigen struggles.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s