Eva 1 jaar!

Vandaag vieren we een feestje bij ParASSchute samen met Eva!

Eva deelt vandaag al 1 jaar haar verhaal ‘onder moeders ParASSchute’ op deze site, middels een goed gelezen blog. Het verhaal van Tije en alle opstakels waar ze samen als gezin tegenaan lopen. Inmiddels al 26 blogs die om de week op de site gepubliceerd worden en door vele mensen gelezen zijn.

De herkenning, het verdriet en het vertrouwen wat Eva krijgt van lezers en mede ouders doet haar goed. Mede daarom (en omdat we graag volgen hoe de ontwikkeling van Tije verdergaat) hebben we besloten dat Eva nog een jaar blijft schrijven. Schrijven over de ontwikkeling van Tije en hun als gezin. Voor herkenning, begrip en vertrouwen. Maar ook als uitlaatklep voor Eva zelf.

Dank Eva voor je openheid en eerlijke blog!
cl1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s